piektdiena, 2009. gada 3. jūlijs

Piera(k)sti..

Kādu laiciņu esmu atturējies no informācijas publicēšanas, daļēji pie vainas periodiski elektrības zudumu, kuri iznīcināja, manu 5lapīgi Līgi nedēļas ceļojuma pierakstu tad nu nolēmu, ka nav lemts, un arī daudzas citas lietas ko darīt.. Pieļauju ka esat pamanījuši bildes picasawebā.. paldies pal labajām atsauksmēm. īsumā par Līo nedēļu.. stopējās veikli, iegādāju supertelti, guļammaisu un matracīti taka esmu brīvs un varu nakšņot jebkur.. karsts bij pat 42 grādi pa dienu un uz ceļa saulē tad savi 60 grādi, bezmazvai kā pirtī visu laiku.. tamdēļ stopējot 1 dienas laikā patērēju 9 l ūdens. Skaisti sagaidīju saulgriežu saullēktu, kalnu apskatīju.. Sadusmojos uz nostopēto taksistu, kurš prasīja naudu.. Bet viss labi.. Jāņus ar zem zvaigžņu naktī nolīgoju.. šašliks u alus.. Brīnumrīts un viss cits jauks.
Nupat kā pabeidzu TESOL skolotāju kursus un nu man i oficiāls skolotāja sertifikāts! Strādāju pilsētā Angļu valodas centrā mācu bērnus sākot no 5 gadus jauniem. īstenībā riktīgi jauki tādus mazos mācīt, jūt atdevi un prieku :)
Turās!

1 komentārs:

Jurz teica...

Skāde par Līgo reportāžas bojāeju. :/
Blogspotā var postēt tekstus un bildes arī caur emaili, pieļauju, ka ja Tavs tālrunis prot twitterī postēt, tad emailis viņam arī ir pa spēkam. Tad nu vēl atliek sadabūt bluetooth tastatūriņu. Tas ir mans bloggera sapņu komplektiņš - pilnīgi neatkarīgs no vietas un elektrības utt. :)