svētdiena, 2009. gada 5. aprīlis

Algas diena!

Juhuu saņemta pirmā alga, ņemot vērā ka sāku strādāt ar 20to datumu tad ar apmēru esmu visnotaļ apmierināts. tad nu iepirkos... durvju tepiķīt's, plaķenes, kaprona striķis, trauku mazgājamais līdzeklis, balzāmtipa šampūns, Shanxi karte (visticamāk jau rīt tiks izmantota), bateriju lādētājs ar visām baterijām protams, plus vel visādi noderīgi sīkumi un jā... futbola bumba! Tāds prieks šodien pēc gonkas(F1 - bij' ok. prieks, ka Haidfelds 2.!) saulei rietot iskrēju stadionā paspārdīt tāds prieks! Pavasaris ar lutina, smogs šodien paklīdis un supersmuki debesis gandrīz kā zilas, kalni redzami.. un tikko ārā biju.. pirmo reizi Ķīnā redzamas zvaigznes.. pats labums, laikapstākļus arī turpmāk sola labus, taka īstais brīdis ceļošanai.. Tad nu jā rīt, plāns celties, velties un ar īkšķīti uz Siānas pusi.. Itkā pirmais galamērķis Baoji, taču brīvdienas man ir daudz un varu padzīvoties šur tur pa ceļam vai apkārt..
Šodien izdzirdot pusdiens'laikā zvana skaņas izlēmu apciemot tuvējo kristiešu baznīcu.. dievkalpojums, ja tāds bija bijis, kad es ierados bij' jau beidzies, tad nu vien apskatiju telpas.. Tāda parodija par kristiešu baznīcu manā izpratnē vismaz. Krāsaini karodziņi, gaisa kondicionieru pie griestiem ka biezs, visi rūc. Altārs kā skolotāja galds, plus vel tāfele blakus.. gluži kā skolā. Jēzu vai tamlīdzīgas lietas nemana, vienīgais, kas liecina ka te ir kristiešu namiņš, ir nelielais krusts virs vērtiem ieejot teritorijā. un aiz altāra uz balta palaga uzšūtais sarkanais krusts. Man šis skats pirmajā brīdī nedaudz pēc slimnīcas izskatijās. Nezinu, ko viņi tur māca rāda vai sprediķo, taču tāda nevisai kārtība, kā vairums vietās, un kopumā šis apmeklējums neviesa manī nekāds sajūtas, ne vizuāli, mentāli un ne arī kā enerģētiski. Nu galīgi nelikās, ka te ir dievnams.. taču vietējiem, ja patīk un jūt, ka vajag.. lai tik iet un lūdzās :).
Mmm jā tika atrasts tumšais alus Ķīnā! Nosaukums nodeva.. Dark knight. Nav pats, pats labums, taču patīkami pārspēj iepriekš provētos alus.
Jā, visticamāk ka kādas dienas nebūšu nekur internetā sastopams. Neuztraucieties ar mani viss būs kārtībā, atpūtīšos kopā ar savu draudzeni Ķīnu. :)

Nav komentāru: