sestdiena, 2011. gada 29. janvāris

14. diena no ...Lejup līdz tropiem, ar telti un stopiem.. jebšu Hainantrips

4. 02

Otrais rīts pludmalē sagaidīts ar viegli sarauktu skatu. Mostos pēc deviņiem, lai arī neko diži neesmu gulējis. Dienvidu saule mani ir sacepusi. Sākumā biju smuki nodedzis, bet nu esmu sarkans kā tumši sarkanais vēzis. Varu gulēt tikai uz vēdera ceļus pie zemes neliekot. Nav diez ko ērti.. Viss sūrst taču galvu nenokaram, jo ir vietas, kur āda nav nolobijusies.. :)

Rītu izklaidē vietējie zvejnieki, kuri ar maskām ķer vēžveidīgos draudziņus un turpat krastā tos cep un ēd. Pa ceļam atbildot uz jautājumiem.. Kas esi? Ko Tu ēd? Ko te dari? .. sapļāpājos un dabūnu nogaršot svaigi ceptus smilšukrabjus vai nu kautko tamlīdzīgu..

Ja godīgi, šodien neko negribas darīt.. Padziedu, palasu, nedaudz mēģinu pamācīties valodu nu tāds bezpriģels, ja tā var teikt.

Video

Video

Ap pusčetriem sagaidu šodienas viesus, kuri arī caur CS paliek Xiuminas mājoklī.. Ierodas Tonga iz Heilongjiangas, Beth no Austrālijas un Tong brālēns. Superpozitīva kompānija. Izpeldamies tā kārtīgi un dziļi. :)

Ciemiņi ļoti pozitīvi novērtē manu mītnes iekārtojumu un vispār pašu manu būtibu te. Lepojos, cienāju viesus ar uzgunskurā ceptiem kartupeļiem un sazvanot vietējos čaļus sagādāju svaigus kokosriekstus.. Vai nav zelta dzīve.. ?!

3 stundas paiet nemanot. Pavadu labos ļaudis līdz ceļam, līdz galam neatvadamies. Šķiet ka sanāks rīt pie Xiuminas saskrieties.

Palieku atkal viens. Priekšā plānots pēdejais vakars te.. mazajā paradīzē, ko esmu jau pieradinājis un pie kā esmu pats pieradinājies :)

Vakarā tieku ciema veco ļaužu apciemots.. Līdzīgas sarunas, kā rīta pusē. Laba vēlējumi un ar tumsu nedaudz pēc 7 vakarā dodos migā ar cerību nedaudz mēģināt aizmigt..

Tā cīnoties ar sūrstošō ādu, dzirdu.. nāk vietējie draudziņi ciemos. Šapirkuši aliņu un nu jau zināmos cepamgardumus. A Fangs, A Fengs un A Longs man par godu atnākuši uzrīkot vakara bārbekjū. Esmu super patīkami pārsteigts. Un jāatzīst ka ar gulēšanu nekas dižs nebija sanācis taču vienam līst no telts ārā arī bij’ slinkums. Nu bija labs iemesls.

Puikas pat sagādājuši svētku salūtu milzu brīnumsvecītes izskatā.. Super! Saēdamies, padzeramies, pa bildēm... nu tipiski jautri. Man pasākuma bomba bija vistas nadziņu ēšana.. Un zin ko? Tīri labi gāja pie sirds.. :)

Video

Arī šis pasākums, naktī ievijoties, pagāja. Bija negaidīti jestrs pēdejais vakars te. Rīt celšos un došos tālāk ceļā..

Mēģināsim iemigt...

Nav komentāru: