piektdiena, 2010. gada 5. marts

4. diena no ...Lejup līdz tropiem, ar telti un stopiem.. jebšu Hainantrips


25.01

Ap pusdienslaiku mostoties, pārvaru slinkumu, sataisos un dodos uz tuvējo tirgus ielu jaunu apavu un veļas pulvera meklējumos.. Mjā, vakar cementā iemērktā bote, diezko glīši vis diensgaismā neizskatās.. nebija ilgi jāmeklē un nedaudz ceļotāja izskata botas, nokaulētas par puscenu, ir kājās.

Te lūk ir tvertas bildes ar suņiem, dzīviem būros, noģērētiem – blakus.. tas arī izslēdza no prāta domu vakarā nogaršot suņa gaļu..

Iegādājies veļas pulveri, izmazgāju drēbes, sapošos, apgriežot bārdu.. šoreiz tā pa nopietno.. savus 3 cm nolīdzināju, šķietami bija plaicis neērti galvu grozīt.. :)

Līdz Līvas darba beigām vel pāris stundas izlēmu pavadīt izpētot vietējo kvartālu. Sākumā devos augšup līdz 19stāvīgās mājas jumtam. Novērtēju, kur labāk izskatās, un tad lejup, kādu loku pa apkārtni.

Ap pussešiem Līvu satieku pie Walmarta. Šodien dosimies pāri Jandzi upei uz Haikou. Konkrēta mērķa nav.. skatīsimies. Paskatījāmies, pastaigājām.. atpakaļceļa izmetām loku gar Dzelteno torni, kur izpētīta tuvumā esošā gardumu un tirgotāju iela. Pamielojāmies ar tīkamām garšīglietām un atpakaļ uz dzīvoklīti.

Saldo pelmeņu mielasts, trešā vakara runas un nedaudz laicīgāks miegs. Rīt došos tālāk.

1 komentārs:

Unknown teica...

Cepuri nost un chiibu galvaa par taviem aprakstiem! :) Tik daudz lietu jau bija aizmirstas.. Forshi palasiities un atcereeties.
Priekaa!
Liiva no Wuhanas